Најновије

ЈОКИЋ ПОНОВО ХЕРОЈ ДЕНВЕРА! Србинова МВП партија и асистенција у последњој секунди засенили Голден Стејт! (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвера направили су невероватан подвиг савладавши фаворизовани Голден Стеј са 117:116, а херој ове победе је ко други, до Никола Јокић! Српски центар је пружио још једну невероватну партију, постигао је 35 поена, а прибележио је и 17 скокова, док је такође и асистирао за кош у последњој секунди!

Фото: Јутјуб

Публика у Сан Франциску је могла да ужива у оваквом мечу. Голден Стејт је од почетка узео ствари у своје руке, Денвер је играо како су они желели, међутим, на крају су ипак гости из Колорада успели да однесу победу.

Чак ни "Сплеш браћа" нису могла много тога да ураде против невероватног Денвера и Николе Јокића, који је практично сам носио свој тим. Руку на срце, имао је подршку и у Форбсу, који је постигао 22 поена, међутим, зна се ко је централна фигура ове екипе.

Био је близу Јокић новог трипл-дабла, али му је фалило две асистенције. Међутим, током меча је поново показивао своју луцидност и неколико пута је успео да излуди противнике својим асистенцијама, док је најлепша била и ова последња - она за кош у последњој секунди. На другој страни је играо и Немања Бјелица, али није имао ни близу сличан учинак као Јокић.

Одакле кренути са овако одличном утакмицом... Истина је да су Вориорси ушли као фаворити у овај меч, но, не сме се заборавити ниједног тренутка да Денвер има један огроман адут, а то је управо српски центар који је у стању да да окрене читаву утакмицу, што је, на срећу Нагетса, то и сада био случај.

Доста боље су меч отворили Вориорси, постигли су 33 поена и најавили су нову "рапсодију" у режији горепоменуте "Сплеш браће", Стефа Карија и Клеја Томпсона. Чак је домаћин из Сан Франциска имао и предност од 10 поена у једном тренутку током прве деонице, па се већ тада могло наслутити какав ће бити крај.

Друга деоница је била чак и још боља за Голден Стејт. Ворирорси су током ових 12 минута игре неколико пута одлазили и на више од 10 поена разлике, највећа је била она од 14, када је на семафору писало 60:46.  Од тог тренутка је и кренуо успон Денвера, ком је кумовао Никола Јокић.

Назнаке боље игре су виђене у трећем делу игре, Денвер је коначно успео да "добије" један период, па да у последњих 12 минута уђе са реалним очекивањима да дође и до победе.

Коначно дошло се до последњих 12 минута, Денвер је пружио читав свој арсенал и то је и било делотворно. Коначно, после дуге четвртине, дошло се и до последњег напада. Голден Стејт је водио са два поена предности. Јокић је све узео у своје руке, навукао је чак три играча Вориорса, да би оставио самог Мориса, који је сигуран био за три поена и то је то - то је победа за Денвер, и то каква победа!

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА