Најновије

СУЗА У ДУЦИЈЕВОМ ОКУ! ЕУ је тамница народа, а рептилијанци и равна Земља је нешто чиме нас забављају и праве идиотима (ВИДЕО)

Суперхероји у холивудским филмовима представљају свођење људи на ништарије. Ти ликови из Холивуда дегенеришу људе и то је најстрашније у целој причи, рекао је Љубодраг Дуци Симоновић, филозоф и публициста, говорећи о хиперпродукцији суперхероја у холивудским блокбастерима.

Он је гостујући у емисиији Реч продукције Хелмкаст рекао да „те барабе које владају Холивудом покушавају да уклоне из друштва људе који дају шансу да се створи један нови свет“.

"Таквих људи има све више јер је све већа криза капитализма. Данас имамо капитализам који је атомизовао људе, уништава полове, уништава породицу, уништава све оно што даје човеку шансу да буде људско биће. Уопште више нема људских бића која су изазов младим људима као људским бићима, већ им се дају такве монструозне наказе које увек демонстрирају моћ која се своди на – уништити. Више нема да неко некога удари, данас кад те удари он те уништи, то је Терминатор, то су све те наказе које ствара холивудска филмска индустрија" казао је Симоновић.

Како је рекао, „у овом болесном свету не могу никакви људски изазови да буду пред људима“.

"Све мора да буде у једном дегенерисаном облику" указао је он.

Дуци је упитао ко може да поверује у рептилијанске приче које промовише Дејвид Ајк.

“Па са каквим одушевљењем код нас причају о човеку који пише како је британска краљевска породица, да су то гуштери, па мењају кожу, па крв и тако даље. Па, који нормалан човек може да прича такве будалаштине? Форсирају се теме ванземаљаца, равне Земље, то је забављање народа, тако да праве од тебе идиота. То је оно најгоре” поручио је саговорник Хелмкаста.

Он је говорио и да је Европска унија тамница народа, а да нас Вучић привезује за Титаник који иде у бездан. Он је рекао да вођа не сме да буде институција. Симоновић је говорио да Срби имају светосавску вертикалу, али да је проблем клерикализам у цркви.

Говорећи о слободи, рекао је да смо у српском народу увек, и током турског ропства, имали људе попут Филипа Вишњића „који су гајили наду да је могућа слобода“.

Њему је у том тренутку заискрила суза у оку, а након што се мало прибрао, наставио је рекавши:

"Гајили су наду и то је та идеја која мора да опстане. У најгорим временима мораш да имаш светлост која пробија најгушћу таму. Није крај, крај је када престанеш да се бориш" поручио је Дуци.

Комплетан интервју можете погледати на каналу Хелмкас:

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА