Најновије

БОШКО: Отворени дил Вучића и Ђиласа, закони и Устав не постоје

“Јучерашњи састанак Вучића и Ђиласа је покушај бивше и садашње власти да задрже монопол на бављење политиком у Србији, директно кршење Устава и свих изборних закона, вређање интелигенције и изборне воље грађана, као и заједничка медијска припрема терена за увођење санкција Русији” , каже Бошко Обрадовић, лидер Покрета Двери.

Фото: Јутјуб

Он каже да и Вучић и Ђилас имају право да не буду задовољни изборним резултатима, али немају право да суспендују државне институције и да политику претварају у приватне дилове.

“Ово је најотворенији дил између власти и опозиције који сам видео у животу. Јасно ми је да заједнички желе да избаце из игре трећи, патриотски блок који се појавио на српској политичкој сцени, али то им неће проћи”, каже Обрадовић.

На питање постоји ли уопште 55 одсто гласова опозиције о којима говори Данас, након несугласица које су настале ових дана, лидер Двери каже да се то још не зна, јер изборни циклус није завршен.

“Посебно је састанак Вучића и Ђиласа проблематичан из угла што избори у Београду још увек нису ни завршени и понављају се на одређеном броју места. О томе се још није изјаснио ни Управни суд. Тек по окончању изборног процеса видели бисмо да ли има опозиционе већине или не. Зашто то не сме да се сачека”, пита Обрадовић.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА