Најновије

ТРЕБА РАСТУРИТИ СИСТЕМ! Полиција треба да ухапси министра полиције, ако истрага укаже на њега

Ја нећу да се бавим политиком, али хоћу да поручим свим политичарима, садашњим и будућим, ако се утврди и када се утврди да сте починили кривична дела, завршићете у затвору, рекао је у емисији Реч продукције Хелмкаст Милан Думановић, потпредседник Новог полицијско-синдикалног савеза. 

Он је пре неколико месеци одлуком суда враћен на посао, а почетком априла је ослобођен оптужнице да је одао државну тајну.  

- Ја сам се вратио у Министарство унутрашњих послова и ја сам могао да заћутим. Могао сам да кажем: „Ево, вратио сам се, шта мене брига више“.  Ја настављам да се борим, ми из овог синдиката подносимо пријаве, неки други људи треба да подносе нешто друго. Хоћемо да затрпамо тужилаштво пријавама, да каже „људи јесте ли ви нормални“ и онда да почне да ради свој посао или каже да неће више да ради – поручио је Думановић. 

Он је казао да је потребно „растурити систем“, како бисмо направили нови и „да правимо правну државу“.

Поводом случаја хапшења генерала полиције Слободана Малешића рекао је да је Малешић највише напредовао током владавине Дијане Хркаловић. 
Думановић је говорио и о кривичним пријавама које је поднео Нови полицијско синдикални савез поводом сумњи да је инспектор Дејан Јовић убијен, као и због случаја Савамала, где су међу окривљенима и председник Србије Александар Вучић, тадашњи градоначелник Београда, а сада министар финансија Синиша Мали, и криминалац Вељко Беливук.

- Говори се о томе да полицајци не теба да се политиком, а ја кажем да политичари не смеју да се баве полицијом. Немају појма о томе, нити је то њихов посао. Политичари треба да се баве управљањем – рекао је саговорник Хелмкаста . 

Он је нагласио да председник Вучић не треба да добија извештаје о полицијским истрагама. 

- Ни министар полиције нема право да зна какве се тренутно истраге воде. Јер је можда нека управо повезана са њим. И ако дође до министра полиције, треба да ухапси министра – категоричан је Думановић. 

Он је говорио и о тврдњама о убиству Муамера Зукорлића, да ли је покушан атентат на Расима Љајића, ослобађајућој пресуди и одштети за Мирослава Мишковића, као и о постављању полиције испред РИК-а у изборној ноћи.

Испливала су скандалозна документа која доказују да је Путин био у праву. О чему се тачно ради погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА