Најновије

САХРАЊЕН МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН: Нинослав Јовановић покопан на месту где је ухапшен

Нинослав Јовановић из Малче, који је преминуо 8. јула у стационару Казнено поправног завода у Пожаревцу где је издржавао доживотну казну због отмице и силовања дванаестогодишње девојчице, сахрањен је данас у родном селу.

Фото: МУП

Злогласни Малчански берберин, тако назван због шишања жртава пре него што их нападне, покопан је на месту које му је било и последње уточиште пре него што је након петнаестодневне потере ухапшен. Наиме, он се скривао баш на сеоском гробљу где га је 5. јануара 2020. године пронашла полиција и привела правди.

Сахрани је присуствовало петнаестак људи, најуже родбине и неколико комшија. Наилазак новинара присутни су дочекали са негодовањем. Јовановићев отац је затражио од представника медија да напусте гробље истакавши да су прошли велике муке, те да желе да буду поштеђени од даље пажње јавности.

- Страшне ствари смо прошли, разумите нас. Желимо само да га на миру сахранимо и да завршимо с тим – рекао је овај човек.  Нинослављева мајка је такође затражила да се о сахрани не извештава.

Око 12 часова путељком ка Малчанском гробљу протутњало је погребно возило које је посмртне остатке човека који је починио један од најмонстроузнијих злочина на овим просторима, допремило до његовог последњег почивалишта. За њим су са цвећем у рукама корачале две мештанке Малче. На питање новинара да ли иду на Јовановићеву сахрану одговориле су потврдно.

- Знамо га од детета, он није био лош за нас. Никад ништа  лоше није учинио у селу а шта је радио тамо на страни, ми не знамо – прокоментарисала је своју одлуку да присуствује Бербериновој сахрани,  једна од њих.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА