Најновије

ВЛАЈКИ: Народ је спреман да оружјем забрани ”Еуропрајд”

У сусрет геј паради у Београду, шести наставак

Фото: Правда

Србија живи у 21. стољећу. Као и свака демократска земља, она има своја удружења грађана која се, под прописаним увјетима, могу окупљати, и на миран начин манифестирати своје погледе. ЛГБТ грађани, спадају у ту демократску схему. Посебно, њихове параде поноса, колико год да их већина грађана не одобрава, одвијале су се протеклих година на мање-више безбједан начин.

Ово што се, међутим, сада припреме за септембар ове године, ЕУРОПРАЈД, има потпуно други карактер, дестабилизира земљу, сасвим сигурно би изазвао велике физичке сукобе, и могао би значити крај садашњег режима.

Пише: Емил Влајки

ЛГБТ, право и религија

У овом тексту, не ћемо улазити у суштину ствари. Хомосексуалност (овдје се мисли на све њене облике) је, највећим дијелом, генски увјетована, такви људи због тога нису криви, и имају потпуно право да сексуално живе онако како им то њихова природа налаже.

Њихов приватни живот ником не шкоди, и нитко нема право да их вријеђа због тога. ЛГБТ популација у сваком друштву се ситуира на око 6% и није никакав забрињавајући феномен. Коначно, сватко од њих има право да промијени спол и држава то плаћа. На Западу се то ради од најмањих ногу. Тамо, дјеца од пет година, чим осјете да су у „туђем“ тијелу, оперативно врше промјену спола.

Монотеистичке религије (јудаизам, кршћанство, ислам) су осудиле хомосексуалност, посебно содомију. Све до недавно, она је била кривично кажњива. Срећом, па су таква инквизиторска времена прошла, али су предрасуде у народу остале. Добар дио људи испољава свој примитивизам, своје комплексе и недостатак интелигенције понижавајући хомосексуалце, и то се неће лако промијенити.

Основни захтјев ЛГБТ популације је данас испуњен. Њихова сексуалност је правно призната и они су законом заштићени. Правни систем кажњава све оне који безразложно нападају хомосексуалце.

Манипулације у вези „сретних“ хомосексуалних бракова и „породица“

Нажалост, институционалне форме њиховог живота су накарадне. Могу склапати бракове што је ташки апсурд. Кроз хисторију, брак је имао функцију правне заштите потомства којег једино може осигурати хетеросексуалност. Хомосексуални бракови обезврјеђују природну и правну суштину брака јер су јалови, природно без потомства. Не могу имати дјецу. Да су хомосексуалци кроз хисторију били у већини, људски род би одавно престао постојати. Иста је ствар и са усвојеном дјецом која имају „двије тате и двије маме“.

Хомосексуалци који усвајају дјецу могу једино бити скрбници, а не родитељи. А да би могли усвајати дјецу, потребни су хетеросексуалци да их направе. И за умјетну оплодњу, опет су потребни хетеросексуалци. Говори се о „сретним“ геј породицама. Породица долази од ријечи 'порађати се'. Нитко се у геј браковима или партнерству не порађа! Дакле, институционалне, правне форме хомосексуалности руше традиционалну породицу, и обезврјеђују, карикатурално, традиционални, хетеросексуални брак, те очинство/мајчинство... Највећа манипулација у геј браковима је слиједећа: Форма (брак) остаје, АЛИ НЕМА СУШТИНЕ, НЕМА ДЈЕЦЕ. Узгред речено, ни хомосексуалаца не би било да им родитељи нису били хетеросексуалци.

Несретни хомосексуалци

Они се на својим парадама, онако женскасти, понашају као дјеца. Мисле да су нешто посебно, да су чак посебна цивилизација!?. Не схваћају да су објект манипулације западних сила и крупног капитала. Да спадају у тржишне односе исто као и сви ми остали. Највећи дио њих су поштени, морални, вриједни и способни људи, исто као и хетеросексуалци. Једино што кроз своју хомосексуалну праксу не могу имати дјецу. Уствари, немају, што се тога тиче, бити поносни. А што се осталог тиче, сви смо ми поносни на нешто, осим што не одржавамо параде поноса. 

Народу је доста свега

Хетеросексуалцима, преко 90% (деведесет посто) народа, је доста свега. Доста му је окупације Космета, незапослености, короне, енергетске кризе, уцјена око рата у Украјини од стране ЕУ, ниских плаћа и пензија, корупције и злочина. Он размишља једноставно. Ако се ЕУРОПРАЈД одржи, доћи ће гејеви из читавог свијета и остати у Србији више дана. Пошто влада мишљење, оправдано или не, да су они главни преноситељи  вируса, заразит ће читаву Србију.

Прије неколико дана је један од владика отворено позвао народ да оружјем спријечи одржавање ове геј параде „поноса“. Овај пут, народ ће га послушати.

Власт очито зна за ово. Не вјерујем да иде дотле како би физички, након побуне, уништила своје главне опоненте (не морају имати везе са опозицијом, могу бити русофили). Али, у том, не баш вјеројатном случају, што ако не успије?

Мислим да се власт залетјела извршавајући слијепо инструкције Запада. Сада види да је погријешила и наћи ће начина да ту параду откаже. Преопасно је! Народ ће се, овај пут дићи, са врло неизвјесним исходом.

У сваком случају, ЕУРОПРАЈД треба забранити!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА