Најновије

АБАЗОВИЋ ПОТКАЧИО ЧАНКА: За 500 евра, рећи ће шта год хоћете

Дритан Абазовић је рекао данас да постоје „људи кориташи који после 30. августа нису више могли да се конектују на државни систем“.

Ненад Чанак (Фото: Јутјуб)

- Људи не желе да буду таоци 10 људи који имају милионе. Ненад Чанак, дате му 500 евра и он се јави да каже шта год хоће. Сутра ће рећи да је Абазовић најгори могући политичар, рекао је премијер Дритан Абазовић у свом данашњем излагању.

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак одговорио је убрзо црногорском премијеру.

- Каже Дритан Абазовић у Скупштини Црне Горе да ме ‘…црногорска опција доводи у Црну Гору, па ми дају 500 еура да га вређам…’ Дритан Абазовић, по обичају лаже. Нико ме не ‘доводи’ у Црну Гору и не вређам никога, него само кажем чему сам сведочио“, написао је Чанак на Твитеру, изневши тешке увреде на Абазовићев рачун и назвавши га непријатељем Црне Горе.

Подсетимо, приликом немира на Цетињу када је било устоличење митрополита Јоаникија, главни гост "милогараца" био је управо Ненад Чанак, који је током трајања немира седео са Ђукановићем у кафићу.

-Тешко Црној Гори ако треба да је брани Ненад Чанак, навео је тада Абазовић упитан да коментарише наводе лидера Лиге социјалдемократа Војводине да је актуелна власт у Црној Гори све у вези са устоличењем митрополита Јоаникија лажирала да би ухапсила Ђукановића.

О полицијском саслушању владике Никанора прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА