Најновије

„Олуја долази“: Упловите у незабораван криминалистички серијал

Роман који је освојио прво место на шведској листи бестселера Олуја долази ауторке Кристине Олсон коначно је у продаји! Напети и узбудљиви криминалистички серијал окупираће пажњу свакога ко се упусти у ову невероватну причу.

Фото: Вулкан

Из пера ауторке која осваја читалачку публику криминалистичким причама, као и причама за најмлађе, стигао је нови криминалистички серијал о Августу Стриндбергу. Радња се одвија на западној обали Шведске. Мистерија и атмосфера спајају се док сланкасти морски ветар поздравља придошлицу у ту заједницу: Августа Стриндберга. 

Август стиже у Ховенесет исте ноћи када нестаје локална учитељица, Агнес Ериксон. Недавно је иза себе оставио уносну каријеру у свету финансија и живот у великом граду. Све зарад остварења вишегодишњег сна: да отвори антикварницу. Напокон ће моћи да ради оно што је одвајкада волео, и то у месту у које је годинама чезнуо да се врати.

Али идилична мала заједница Ховенесет уздрмана је до темеља нестанком једне од највољенијих житељки. Полиција, на челу са непоколебљивом Маријом Мартинсон, тражи је ноћу и дању. Међутим, како дани пролазе, нада да ће Агнес наћи живу све више бледи. Шта јој се заиста десило? И зашто Август не може да се отресе непријатног осећања да је кључ за решење мистерије у његовим рукама?

Роман Олуја долази потражите на сајту vulkani.rs или у најближој књижари Вулкан.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА