Најновије

Реакција новинара РТС док се у преносу уживо чује вређање Вучића (ФОТО/ВИДЕО)

Иако се налазио иза камере, ипак су навијачи успели да фотографишу његову реакцију.

Фото: pixabay.com

Кошаркаши Србије савладали су и Израел са 89:78 на Европском првенству и сада имају скор од четири тријумфа (без пораза) и први су у у групи Д.

„Орлови“ су још једном демонстрирали да и када дође до пада у игри успевају да се врате и да поново направе велику разлику. Један од најзаслужнијих за нови тријумф био је Никола Калинић, а било је евидентно и у секундама пре укључења да има сјајан однос са навијачима.

Неколико пута се насмејао док га звали, док су скандирали једном или другом играчу. Када је стао пред камере био је савршено миран и фокусиран на оно што је планирао да каже, а онда се у позадини чуло још једном вређање председника Србије Александра Вучића.

Навијачи су погрдно скандирали „Вучићу п****“ и тако још једном постали хит на друштвеним мрежама. Тако се два пута у само неколико дана из Прага чуло овакво скандирање и то у току уживо јављања РТС са лица места.

Није овакве повике прихватио са одушевљењем ни новинар РТС који је у тренутку скандирао гледао ка навијачима, а то је овековечено фотографијом која говори више од било које речи.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА