Најновије

МОСКВА СРУШИЛА НАДЕ ЗАПАДА: Имамо довољно оружја за наставак борбе

Заменик председника руског Савета безбедности Дмитриј Медведев изјавио је да Москва има довољно наоружања за наставак борбе у Украјини, чиме је одговорио на извештаје на Западу о томе да Русији понестаје ракета и артиљерије.

- Наши противници гледају, периодично дају изјаве о томе да ми немамо ово или оно. Желим да их разочарам. Имамо довољно свега - нагласио је Медведев током посете фабрици "Калашњиков" у Ижевску, око 1.000 километара источно од Москве.

Медведев, који је бивши председник Русије, приказан је у видео-снимку објављеном на "Телеграму" током инспекције пушака, артиљеријских граната, ракета и дронова у овој фабрици.

Он је рекао званичницима током посете да нарочито велика потреба постоји за дроновима током "специјалне војне операције" у Украјини.

Русија и Украјина су користиле дронове у многим нападима од почетка рата пошто су релативно јефтини, прецизни и безбеднији за употребу од авиона са људском посадом.

Те одредбе је, потом, оспорио Уставни суд "Косова", а недавно је Дерек Шоле, саветник у америчком Стејт департменту, обелоданио амерички став да ЗСО треба да буде формирана у складу са одлуком приштинског Уставног суда уместо по одредбама споразума постигнутих у Бриселу уз гаранције Европске уније.

Руска војска објавила комплетан снимак суровог двобоја руског и украјинског тенка (ВИДЕО)

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА