Најновије

Америка је опет забранила Ђоковића!

Аустралија је попустила и дозволила Новаку Ђоковићу, као особи невакцинисаној против вируса корона да уђе у државу и наступи на тамошњим тениским такмичењима, али се чини да Америка то не жели да уради.

Према последњим информацијама, услов за улазак за неамеричке држављане у САД ће и даље бити доказ о двострукој вакцинацији против вируса корона.
Таква одлука ће бити на снази најмање до 10. априла ове године, а уз то наведено је да ће постојати и „категорије људи са критеријумима за изузеће од вакцинације“.

Управо је изузеће прошле године Ђоковић добио од Аустралије, али је касније притворен, а потом и депортован у срамном процесу са политичким мотивима.
С тим у вези, Ђоковић би могао да поново да пропусти америчку турнеју, имајући у виду да му прошле године није гарантовано изузеће, као и да није сасвим јасно да ли ће после 10. априла Америка укинути актуелне услове за долазак неамеричких држављана.

Турнири у Америци који су под знаком питања за Ђоковића, односно са оваквим правилима су практично немогући, играју се у марту и априлу, Индијан Велс и Мајами, а после 10. априла би требало да буде донета нова одлука која ће утицати и на наступ српског тенисера на УС Опену.

По свему судећи, обавеза вакцинације ће у Америци бити на снази до краја године, с обзиром на то да тамошње власти позивају своје грађане на вакцинацију четвртом и петом дозом.
У том случају, Ђоковић ће пропустити још један УС Опен, након претходног, али и оног из 2020. године. на ком је дисквалификован због случајног погађања судије лоптицом.

"ПРЕКИДАЧ ЈЕ У РУКАМА ГЕНЕРАЛА СУРОВИКИНА" Украјина неће издржати ни до пролећа?

Извор. rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА