Најновије

КУРТИ ОБЈАВИО НОВЕ СНИМКЕ И ТВРДИ: Вежбали са војском на Пасуљанским ливадама (ВИДЕО)

Аљбин Курти, премијер фејк државе, огласио се на мрежи Икс са новим снимцима за које каже да су направљени на војним теренима Пасуљанске ливаде и на Копаонику, а који наводно приказују групу Милана Радоичића како вежба и припрема се за сукобе у Бањској.

Курти тврди да су на снимцима вежбе и припреме групе под вођством Милана Радоичића, те да су снимци настали четири дана пре сукоба у Бањској.

Он истиче да су Пасуљанске ливаде једна од кључних војних база војске Србије, те да су снимци настали на Пасуљанским ливадама и на Копаонику.

Курти је објавио два снимка, по свему судећи, снимљена дроном ноћу, и каже да су снимци заплењени од "терориста”, а наравно ове све Куртијеве изјаве треба узимати са резервом.

Напади су подржани и планирани од стране државе, пише Курти на мрежи Икс (Твитер).

Подсећамо, потпредседник владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић одржаће сутра конференцију за медије у Дому Војске Србије, на којој ће бити демантоване лажи Приштине, саопштило је данас раније министарство одбране Републике Србије.

Погледајте снимке:

Прочитајте ОВДЕ шта је Османијева рекла о Бањској

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА