Најновије

ОГЛАСИО СЕ ОБРАДОВИЋ: Овако ћемо играти против Цибоне

Тренер црно-белих истакао да је најважније распоредити енергију због бројних обавеза.

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његова екипа суботњем мечу против Цибоне у АБА лиги мора да приђе уз максималну озбиљност и поштовање противника.

- Морамо да приђемо мечу уз максималну озбиљност и поштовање противника. Данас ће једна група играча након пута тренирати, остало је да се припремимо за суботњи меч, видимо у каквом су стању поједини играчи и како ће то да изгледа у суботу вече - рекао је Обрадовић.

Кошаркаши Партизана победили су синоћ у гостима екипу Асвела у Евролиги, а већ сутра од 21.00 у Штарк арени их очекује нови меч када ће у оквиру трећег кола АБА лиге дочекати Цибону.

- Против Асвела су играли сви, то је најважније јер дуел против Цибоне следи 48 сати након тога, потом иде дупло коло Евролиге, треба распоредити енергију, много је утакмица испред нас и морамо да водимо рачуна - рекао је Обрадовић.

Центар Партизана Ален Смаилагић је рекао да ће његова екипа дати све од себе да се опорави и што боље спреми за дуел против Цибоне.

- Сигурно неће нимало бити лака утакмица. Иако не треба бежати од улоге фаворита, свесни смо да само уз максималан приступ задацима које нам тренер постави, можемо да одиграмо добро и дођемо до победе - рекао је Смаилагић.

БИ-БИ-СИ НА УДАРУ ЗБОГ РАТНИХ ИЗВЕШТАЈА: Улаз и фасада зграде Би-Би-Сија посути црвеном бојом

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА