Најновије

ЗАЛУДЕЛА ПЕРИЦУ У КУЛТНОМ ФИЛМУ: Како данас изгледа Невена Морено, наставница социологије из Варљивог лета '68? (ВИДЕО/ФОТО)

Глумица и професорка на Факултету драмских уметности Андријана Виденовић први пут се на филмском платну појавила када је имала 20 година. Остварила је бројне значајне улоге, попут оних у у серији "Сиви дом", филму "Више од игре" и култном остварењу "Варљиво лето 68" у којем је делила кадар са Славком Штимцем.

"Филм је тек с временом добијао на популарности. Вероватно је људима требало времена да га разумеју. Своју улогу, готово да сам презирала. Била сам млада и врло захтевна према себи. Очекивала сам нешто од своје каријере, не знам ни сама шта. Мислила сам да ћу радити врхунске улоге, у врхунским пројектима и онда та лепотица која ту треба само да се прошета и да евентуално нехотице заведе Славка Штимца, то је мени било страшно. Убеђивала сам себе да треба да играм, јер је Горан Паскаљевић име. Међутим, само могу да кажем сада да сам пресрећна што сам добила шансу да ја будем једна од тих пет жена које су свака на свој начин, предивне као особе и глумица. Оно што је мени додатно важно је и чињеница да је остало забележено колико сам била лепа", рекла је Андријана гостујући на телевизији К1.

Раније је открила да није била одушевљена сценом када са колегом Драганом Зарићем гола ускаче у реку.

"И још сам плакала зато што се инсистирало да Зарић и ја морамо да трчимо голи у реку. Наш дивни сниматељ, ми је рекао: 'Јеси луда, ја да изгледам тако дивно не бих се уопште облачио'. Диван је то филм био, тај филм је толико преживео време. Није направио велики успех када се појавио, прошао је као један пристојан филм", рекла је она раније за "Блиц".

Незамисливо се догодило – Готово је, НАТО нема са чим да ратује са Русијом

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА