Најновије

НЕШТО СЕ СПРЕМА: Митровић: Имам добар осећај

Са новим тренером смо тек неколико дана. А, знате како то иде - наводи Лука

Лука Митровић је играо вечити дерби у складу са репутацијом и огромним искуством. Може много да се прича о његовим повратним пасовима, сарадњом са Теодосићем, скоку и толико добрих ствари. Али је далеко једноставније рећи да је за 23 минута на терену, био убедљиво најкориснији играч свог тима.

Убацио је осам поена, без промашаја. На то је додао осам ухваћених лопти, две асистенције и исто толико украдених лопти, све за индекс 19. Али, на крају, пораз је све то обрисао и оставио веома горак утисак.

Поготово што је дошао након великог преокрета, у мечу на једну лопту. Односно, мало је недостајало да све буде тотално другачије. Па би се данас, уместо приче о старој бољци лоше последње четвртине, причало о сјајној реакцији.

- Немам шта пуно да кажем након свега. Када изгубите на овакав начин... Имали смо утакмицу у рукама, деловало је да контролишемо све. Али, овакве утакмице, поготово у гостима, морају да се играју до последњег секунда. Стали смо у нападу, стали смо у одбрани и из наших грешака, на обе стране терена, дозволили им да се врате у меч, иако је деловало да га лагано приводимо крају - истакао је Митровић.

Ипак, причајући о ефектима епилога дербија и позицији црвено-белих, искусни центар је остао позитиван:

- Пораз, као пораз, тешко пада, али у дубини душе имам добар осећај. Са новим тренером смо тек неколико дана. А, знате како то иде. Са новим тренером долази и нова енергија, постоји страх од мале конфузије, услед промене акција и принципа. И поред свега тога играли смо добар меч. Иако нисмо славили, сигуран сам да ће са новим тренером, наша форма ићи све боље - рекао је Митровић.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА