Најновије

КАКВО ЖЕСТОКО БЛАМИРАЊЕ ПРЕДСЕДНИЦЕ ОПШТИНЕ ИЗ СНС-а: Ако може Вучић да се брине, можемо и ми (ВИДЕО)

Председница општине Вождовац, Ивана Томић Илић, изазвала је пажњу јавности својим недавном изјавом у јутарњем програму ТВ Прва. Док је разговарала о "Кућици здравља" на Вождовцу, она је неочекивано прешла на хваљење Александра Вучића, председника Србије.

"Кадрови Српске напредне странке су разрадили рецепт како да што пре напредују - сипаш хвалоспеве на рачун Александра Вучића и за тебе нема зиме," констатује се у извештају. Илић је прво позвала грађане да се брину о свом здрављу и истакла да није потребно заказивање за преглед у "Кућици здравља". Затим је прешла на похвале Вучићу.

"Председница општине је истакла да ако може наш председник Александар Вучић на светском нивоу да се брине о сваком нашем грађанину, па можемо и ми на локалу да се побринемо за здравље наших грађана и, наравно, то чинимо," преноси се њен коментар.

Ова изјава председнице општине изазвала је подељене реакције на друштвеним мрежама, а неки су је критиковали због тога што су је сматрали претераним додворавањем председнику. Снимак њеног обраћања почео се ширити уз коментаре као што је "Госпођо, деца вас се стиде".

Овакво изражавање подршке председнику и политичким лидерима често изазива расправе и контроверзе међу грађанима и политичким аналитичарима, а реакције на ову изјаву наставиће се да се прате у јавности.

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА