Најновије

РУСИ ПРАВЕ НОВО ЧУДО ТЕХНОЛОГИЈЕ: Беспилотна летелица "Спектар"

Нови преломни развој у области војне технологије долази из Русије, где је конструкторски биро „Спектар“ најавио стварање напредне ударне беспилотне летелице авионског типа.

Према изјави Андреја Братенкова, извршног директора компаније, овај амбициозни пројекат укључиваће коришћење 3Д штампе за производњу дрона из рециклираних материјала, што је технолошки подвиг који до сада није виђен у војној индустрији.

Оно што је посебно занимљиво у вези са овим пројектом је план да се производња дронова обавља директно у зони специјалне војне операције, што омогућава брзу и ефикасну дистрибуцију ових уређаја где су они најпотребнији. Ова иновација не само да обећава повећање ефикасности и оперативне способности руских војних снага, већ и представља значајан корак напред у одрживој производњи војне опреме, коришћењем рециклираних материјала.

Овакав приступ у производњи беспилотних летелица може имати дугорочне импликације на целокупну војну индустрију, наглашавајући важност иновација и одрживости у развоју војне технологије.

РУСИ КРЕЋУ СВЕ ЈАЧЕ: Интезивиране операције на два ударна места

Извор: Правда.рс

' + spojeno; })();

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА