Најновије

Вацић на изборе излази са листом "Да се војска на Косово врати"

Српска десница је предала листу за београдске изборе под називом “Да се војска на Косово врати – Миша Вацић”.

Вацић је рекао да је разочаран што није дошло до јединствене десничарске листе иако је он и бројни интелктуалци на то позивали, али да није желео да излази на парламентарне изборе и учествује у расипању гласова деснице.

- У договору са председништвом Српске деснице донели смо одлуку да не изађемо на праламентарне изборе како не би учествовали у расипању гласова деснице, али да би нашу политику и идеју српског национализма и на овим изборима изнели пред грађане Србије и да би могли да будимо националну свест и да се боримо за српску ствар решили смо да изађемо на београдске изборе – рекао је Вацић.

Вацић је рекао да Српска десница наставља да се бори али да се нада да ће десница бити уједињена на неким будућим изборима.

- У Србији морају да дошу на власт политичке снаге које ће имати снагу и вољу да потпишу да се наша војска врати на Косово и Метохију. Ја лично сам спреман на тако нешто, зато се кандидујем за градоначелника Београда да би кроз медије могао да представим ту политику – рекао је Вацић.

Oн је на предају листе дошао са активистима Српске деснице који су носили заставе Србије и заставе са натписом “Нема предаје”.

СТРАШНА ЗАМКА СЕ СПРЕМАЈУ КИЈЕВУ? Стигло велико упозорење, хоће да вас увуку

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА