Најновије

СРБИЈА ЋЕ СЕ ВРАТИТИ НА КОСМЕТ! Напади на Милицу Ђурђевић током посете Косову и Метохији

Милица Ђурђевић, председница Српске странке Заветници, нашла се на удару напада албанских медија и политичких противника, поводом своје недавне активности у Немачкој и током посете Косову и Метохији.

“Након што су ме оптужили за провокацију, током моје посете Бундестагу, јер сам лидеру Алтернативе за Немачку поклонила мајицу "Нема предаје", албански медији сада ме тужакају због синоћњег догађаја, када смо преко шуме стигли у село Речица”, каже Милица Ђурђевић.

Намеће се питање колико је безбедно објављивати нечију маршуту кретања, иако је Милица Ђурђевић све то преносила уживо на друштвеним мрежама. Како наводи саопштења лажне полиције тзв. Косова апсолутно немају смисла. 

“Пласирају жалбе и оптужбе о "илегалном уласку на Косово". То им није довољно, него театрално објављују и мапу кретања, иако сам јавно и уживо преносила своје кретање и рекла "Да, ту сам". Видела сам објављену малу кретања и потврђујем. После седам година крочила сам на тле Косова и Метохије. Била сам на својој земљи и бићу опет.Посебно ми је занимљиво саопштење такозване косовске полиције односно Куртијеве параполиције која покушава да демантује моје тврдње да нема упада на територију Куршумлије, сече шума, пљачке српских кућа. Ове године је таквих упада било више него 1999. године”, рекла је Милица Ђурђевић.

Милица Ђурђевић изјављује да постојање "илегалног упада на Космет" не постоји, тврдећи да је то део српске територије, и истиче да ће Србија поново успоставити своју присутност на Косову и Метохији упркос тренутној ситуацији.

“Нема "илегалног упада на Космет", како тврде албански медији, јер је то наша земља. Илегална је једино узурпација јужне српске покрајине. Али, ниједна окупација није трајала довека, Србија ће се вратити на Космет”, додала је Милица Ђурђевић.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА