Најновије

ГАШИЋ ЗАКУЦАН НА ДНО: Завршио у кол центру (ФОТО)

Шта се дешава са репутацијом Братислава Гашића у СНС-у? Наиме, некадашњи шеф БИА, а садашњи министар унутрашњих послова, дане проводи у кол центру напредњака из кога се води кампања за локалне изборе у Kрушевцу.

Братислав Гашић (Фото: Јутјуб)

Јавна тајна је да међу напредњацима владају расколи првенствено на локалу, где предњаче Ниш и Kрушевац. Међутим, највећи сукоб је дефинитивно онај на самом врху. Наиме, како се може чути, избио је сукоб између Александра Вучића и Братислава Гашића. Разлог сукоба је био избор Вучевића за председника СНС-а, иако је то место "нациљао" садашњи министар унутрашњих послова.

Стога нас уопште не изненађује фотографија коју је објавио Братислав Гашић како се налази у кол центру и позива "капиларне" гласаче за локалне изборе у Kрушевцу.

- Људи су наша највећа снага, зато је важно да их чујемо и разговарамо са њима. За ових 11 година урадили смо много, али то није довољно. Морамо да наставимо даље са развојем и борбом за бољи живот и стандард свих грађана. Kрушевац не сме да стане! Србија не сме да стане - поручио је Гашић у објави на Инстаграму.

Свако ко се иоле разуме у страначку структуру зна да је кол центар на дну страначке хијерархије. Дакле, Вучић је, евидентно, "закуцао" Гашића за дно. Ускоро треба очекивати реакцију садашњег министра унутрашњих послова.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА