Најновије

Ствари се захуктавају, Пунпуне! Једанаести наставак популарног манга серијала у издању Лагуне

У све књижаре Делфи, Лагунине клубове читалаца, на сајтове delfi.rs и laguna.rs, као и на киоске, стигао је „Лаку ноћ, Пунпуне 11“, наставак најпопуларније манге о одрастању.

Фото: Лагуна

„Лаку ноћ, Пунпуне“ је прича о обичном дечаку из дисфункционалне породице који покушава да пронађе своју сврху, срећу и пут до срца симпатије. Већ у првом броју видимо јаке контрасте дечје забаве и трауме, мотива који ће бити доминантан кроз остатак серијала.

Таман кад се учинило да се десетогодишња потрага за Аико исплатила, Пунпун сазнаје да живот има друге планове. Као у најцрњем трилеру, цео свет се окренуо наглавачке и Пунпунови планови о заједничкој будућности с Аико постали су недостижна фантазија.

Шта човек треба да жртвује како би добио комадић среће? Постоји ли срећа на планети испуњеној патњом, несрећом и тугом?

Пунпуне, твоја зрелост је на испиту! Од сада живиш удвоје!

Инио Асано је надалеко познат као једна од водећих оловака јапанске стрип-продукције 21. века. Освојио је готово све велике награде у Јапану, а на Западу је преведен на више од 20 језика. Својим најинтимнијим делом успео је оно што су ретки планетарно популарни серијали доживели, а то је да превазиђе своју наметнуту циљану публику (тинејџери и млађа читалачка публика) и постане манга ван жанра.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА