Најновије

БРУТАЛНА ПОРУКА ИЗ КРЕМЉА АМЕРИМА: Против "корена зла" користити

Руски министар спољних послова упозорио је све који траже помоћ од Сједињених Држава да се сете болног искуства лидера земаља у којима је Вашингтон играо неку улогу, те рекао да што се тиче хемикалија, ради се о метафори

Политика Запада заправо нема двоструке стандарде, они се држе само једног – "ми смо главни и шта хоћемо – то и радимо, где не можемо да добијемо резултате, дестабилизоваћемо ситуацију и ловити рибу у мутној води", изјавио је руски министар спољних послова Сергеј Лавров говорећи о политици западних земаља.

"Сви авантуристички походи САД ван њених граница од 1950-их година немају ниједан позитиван исход – да су Американци стварно донели добро држави или региону у чију су се унутрашњу политику умешали", навео је Лавров.

Ово још једном потврђује да је циљ Вашингтона да све уништи и да онда чека да неко поново дође и моли за помоћ у доларима које овај пак штампа у огромним количинама, додао је Лавров.

"Они који траже помоћ од САД треба да се сете болног искуства свих лидера држава у којима је Вашингтон играо неку улогу, лидера који су полагали наде у САД. Чим се ситуација мењала, САД су без гриже савести одбацивале те лидере и почињале нову етапу себичне политике", објаснио је руски министар.

Много је начина за уништавање "корена зла", не мора се чупати, постоје хемикалије које могу да помогну, рекао је Лавров у вези са изјавом Владимира Путина да су САД "корен сваког зла".

ПОБИЋЕ СВЕ: Откривен паклени план Зеленског за Украјину

Председник Русије је можда први пут употребио термин "корен зла" у контексту САД, али закључак и процену да је Сједињеним Државама главни циљ дестабилизација било ког региона у свету, где год имају користи, није први пут изречен, истакао је Лавров за емисију "Москва. Кремљ. Путин".

"'Хемикалије' нека свако схвати онако како му то образовање и знање дозвољава, ја сам то рекао метафорички", каже Лавров упитан да ли ће људи помислити да позива на примену хемијског оружја.

НАЈАВИО АТОМСКУ БОМБУ НА ГАЗУ! Израелски министар изгубио контролу или рекао истину?

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА