Најновије

УКРАЈИНА ЈЕ У НОКДАУНУ: Време је да Русија нападна

У Украјини се сада развила повољна ситуација за руску офанзиву. Ово је данас изјавио руски војни експерт Владислав Шуригин на радију „Вести ФМ“.

„Очекујем да ћемо сада напасти, јер је очигледно да се ратови не добијају одбраном, а у садашњој војно-политичкој ситуацији, која је за нас веома повољна, са психологијом изгубљене офанзиве, заиста су нам потребни добри успеси. на фронту“, рекао је Шуригин.

Он сматра да су Оружане снаге Украјине сада у депресивном стању.

„Морате схватити да овај неуспели напад није лак. У овом случају су изгубили читаву фазу рата. За ову етапу су се припремали шест месеци, почев од јануара, када је донета одлука да се нанесе војни пораз Русији, скоро пет месеци су окупљали ову групу, припремали трупе, картали, а затим три и по месеца нападали. , и апсолутно се ништа није догодило.

Тада почињу да се јављају „водени кругови“ или тектонски помаци. Очигледно је да се стратешка одлука о наношењу одлучујућег војног пораза Русији показала потпуно погрешном, за шта је плаћена огромна цена – у животима, опреми и ономе што се зове јавно расположење. Украјина се сада полако отрезњује и схвата да победе неће бити, а рат губи сваку перспективу“, закључио је Шуригин.

СУПЕРСОНИЧНА ТРКА: Успеси Москве и Пекинга у производњи...

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА