Најновије

ВЕЉА У ЕМИСИЈИ ПОКАЗАО УЈЕД ЗМИЈЕ! „Ово још нисам испричао; пао сам са столице кад сам чуо ово“

Ево овде ме је угризао поскок, показао је Велимир Веља Илић, председник Нове Србије, део руке на коме су се оцртавали трагови зуба змије отровнице, приликом гостовања у емисији Луча на каналу Прави одговор.

Он је објаснио да у том крају има поскока, и један га је угризао кад је орезивао шљиву.

- Онда су ми помогли да стигнем у болницу, па су ми цедили да изађе што је могуће више отрова, то је све било надувено. У болници су ми одмах дали серум и утврђену терапију. Тако да је све прошло како ваља, хвала Богу – казао је Илић.

На питање шта му је теже пало, ујед змије, или уједи СНС-а, казао је да ујед змије не може да се спречи, а ово из СНС-а је „брутално насиље над човеком који је рекао, доста је, нећу више са вама.“

- Ово још нисам испричао, али чаша се прелила када је било да се гради аутопут ка Албанији, и наш министар грађевине мора да потпише са владом у Приштини. И ја нисам хтео о томе да разговарам, већ сам дао изјаву: „Према Албанији кинески зид, а не аутопут“. И ево видите да се за Црну Гору не ради, то иде по два километра годишње, а ово за Албанију и Драч се форсира. То је број један. Црногорци су изградили свој део, а ми од Бољара ништа. А требало је да завршимо аутопут ка Црној Гори пре три-четири године – открио је некадашњи министар грађевине и инфраструктуре.

Илић је причао о изборима, да је било покушаја да се удружи национална опозиција, али су преовладали ускостраначки и приватни интереси.

- Било је људи који су могли да донесу ненормално пуно гласова у одређеним срединама, али они су шутнути. Једноставно им кажу: „бежите, склоните се, немамо ниједан мандат за вас, није битно, пусти гласове, битно је да се ми намиримо“ – навео је он и наставио:

- Један „велики“ опозиционар ми је рекао: „Да Вучића пустимо да влада до 2027. године, а онда ће он оставити нама власт“. Ја умало нисам пао са столице. Илић је рекао да ипак има наде да се сруши Вучић на овим изборима, али под једним условом. Он је говорио какав је то био Вучићев план да Србија постане „највећи свињац Европе“, такође је рекао да Вучић треба да уради ДНК тест, али и поручио му да иде у тренере, јер НБА лига вапи за њим. Приметио је да тона пшенице кошта као резервоар горива, и још много тога, а о свему детаљније погледајте у емисији на каналу Прави одговор.

ДА ЛИ КУРТИ ЗЕЗА ВУЧИЋА: Нови предлог за ЗСО "најнапреднији"

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА