Најновије

МИ - ГЛАС НАРОДА: Ова власт је потписала споразум о граници између КиМ и Србије! То и јесте издаја! (ВИДЕО)

Представници листе Ми - глас народа су одржали предизборни скуп у Новом Саду.
Ми - Глас из народа (Фото: Скриншот)

Ми - Глас из народа (Фото: Скриншот)

Политиколог Александар Павић је на скупу рекао да је прошло 11 година од првих демонстрација које су организоване против садашњих власти, односно коалиције СНС-СПС.

'’Зашто смо тад организовали демонстрације, прве против ове власти? Зато што прва ствар коју су они урадили по доласку на власт је да потпишу споразум о граници између Косова и Метохије и Србије. То и јесте издаја'’, рекао је Павић.

Он је присутне подсетио да је у кампањи 2012. године Томислав Николић имао чувени говор у Северној Митровици када је рекао: '’Кунем вам се Богом да се нећу смирити док не вратим Косово у састав Србије'’. Рекао је да од тада све раде да избаце Косово из Србије.

'’Прекјуче, је '’интегрисана'’ електропривреда Електросевер, који је снабдевао север Косова и Метохије струјом у њихово лажно предузеће лажне државе. Заокружују ту лажну државу, а причају нам да се боре за Косово'’, додао је Павић. 

Додао је да су са МТС мреже Србима на северу КиМ стизале поруке да узму РКС таблице, односно таблице лажне државе Косово и подсетио да је Вучић, како је рекао, хистерисао: '’Не дам таблице!'’, а да бисте узели те таблице, ви морате да узмете и њихова документа.

'’Онај који је спреман да прода Косово је спреман да прода све, рођену мајку. Ми то не можемо да трпимо'’, каже Павић.

'’Ми смо постали озбиљан покрет. Тек ћемо постати озбиљан покрет. Нама уопште није циљ да освојимо власт ради нас, зато што је свако од нас остварен, има своје послове'’, рекао је доктор Бранислав Несторовић на скупу.

Додао је да желе да направе покрет који ће натерати власт да слуша, јер очигледно не реагују на апеле, анализе, истраживања и бројке које их не интересују.

'’Као што је рекао мој идол Путин, ко плаћа музику – наручује песму. Очигледно је да је ова песма коју певају наручена и плаћена'’, додаје Несторовић.

Ом је подсетио на речи Александра Дугина, који је изјавио да ће Руси сасвим сигурно помоћи Србији, али је и рекао '’Ми не можемо уместо вас и без вас'’.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА