Најновије

ЛУДИЛО У МОСКВИ: Група од преко 80 миграната напала полицију (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Више од 80 миграната напало је у Москви полицајце који су покушавали да приведу возача који се није зауставио и напали службеника обезбеђења.

Полиција је покушала да заустави аутомобил у улици Верхње Поља код пијаце Садовод, али возач не само да није послушао, већ је једног од њих вукао аутомобилом неколико метара. Неколико минута касније, преступник је изашао из аута и почео да туче полицајца.

Приликом хапшења, гомила од више од 80 људи пришла је и почела да гура полицију, која је морала да смири масу испаљивањем хитаца у ваздух. Жртава није било.

Покренут је кривични поступак, приведен је родом из Таџикистана, истрага тражи да му се одведе у притвор. Ради провере поштовања миграционог законодавства истражним органима приведено је више од 80 људи, преноси Следком.

У области Капотња, возач аутомобила није послушао локалног полицијског комесара током провере докумената у Верхње Пољи.

Грађанин је аутомобилом покушао да побегне, док је за возилом неколико метара вукао полицајца. Затим је изашао из аутомобила и неколико пута ударио запосленог. Приликом хапшења починиоца, овај је наводно доживео епилептични напад. Приликом пружања помоћи приведеном, група агресивних грађана (више од 80 особа) пришла је полицајцима и покушала да их одгурне од приведеног, при чему је пресецањем точка оштетила службени аутомобил. На лице места стигла је додатна полиција.

Да би спречио незаконите радње, у складу са Савезним законом „О полицији“, један од полицајаца је из службеног оружја испалио неколико хитаца упозорења увис. Од пуцњаве није било жртава.

У даљим оперативним активностима полицијски службеници су лишили слободе и територијалним одељењима привели 82 грађанина, против којих су сачињени протоколи о управним прекршајима (члан 20.1 „Ситно хулиганизам“, члан 18.8 „Кршење миграционог законодавства“ Законика). за административне прекршаје Руске Федерације), умешаност података се проверава лица да почине кривично дело.

Истражни органи покренули су кривични поступак против 21-годишњег страног држављанина из чл. 318, чл. 319 Кривичног законика Руске Федерације, задржан је у складу са чл. 91 Закона о кривичном поступку Руске Федерације.

Погледајте снимке:

Прочитајте ОВДЕ о расколу Европе и Америке

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА