Најновије

МЕДВЕДЕВ: Нико никада није могао да потчини Русију

Нико никада није успео да потчини Русију својој вољи, нити то може и сада, земља је успела да издржи колосалан притисак, изјавио је председник руске партије Јединствена Русија Дмитриј Медведев.

„Мора се признати да су наши противници слабо научили лекције хиљадугодишње историје. Сада заиста признају своју немоћ и трпе пораз. То не изненађује. Тим пре што током векова нико није успео да нас потчини својој вољи. Ни сада то неће успети. Успели смо да издржимо под колосалним притиском. Одговор на дејства наших противника била је отпорност и јединство руског друштва“, истакао је Медведев на конгресу партије.

Према његовом мишљењу, Русија неће никоме дозволити да диктира правила која су у супротности са њеним начином живота и традицијама.

„Нећемо никоме дозволити да нам усађује туђе идеје, диктира правила која су у супротности са нашим начином живота, нашим традицијама, подржава ксенофобију и екстремизам, спроводи деструктивне активности за средства и по налогу наших непријатеља“, нагласио је Медведев.

Медведев је додао да се током специјалне војне операције Русија бори против опасног, крајње циничног и окрутног непријатеља, за кога су не само норме међународног права, већ и морал и принцип добросуседства само празне фразе.
Он је истакао да ће Русија однети општенародну победу током специјалне војне операције.

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ НА ФРОНТУ ПРОТИВ СВОЈЕ ВОЉЕ! Нехуман однос према...

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА