Најновије

РУСКА ДУМА ДЕМАНТОВАЛА: Русија не води тајне преговоре са Украјином

Москва је спремна за преговарачки процес са Кијевом, али да би се то догодило мора да се поништи указ украјинског председника Владимира Зеленског о забрани преговора, поручује заменик председника Комитета Државне думе за одбрану Јуриј Швиткин.

Русија не води никакве тајне преговоре са Украјином. Свим акцијама Москве координирају врховни командант Оружаних снага Русије Владимир Путин и руски министар одбране Сергеј Шојгу, изјавио је заменик председника Комитета Државне думе за одбрану Јуриј Швиткин, коментаришући информације о тајним преговорима између Валерија Герасимова и Валерија Залужног.

"Сматрам да су такве изјаве (о тајним преговорима) апсурдне. Главни задатак Русије је решавање питања Специјалне војне операције. То је главни услов који постављамо на свим локацијама", казао је Швиткин.

Он је напоменуо да је Русија спремна за преговарачки процес са Украјином, али да би се то догодило мора да се поништи указ украјинског председника Владимира Зеленског о забрани преговора са Москвом.

Дан раније, амерички новинар Симор Херш је, позивајући се на неименоване америчке званичнике, известио да Москва и Кијев наводно воде тајне преговоре преко војске о решавању кризе и потписивању мировног споразума. 

Према његовим речима, стране у сукобу преговарају упркос противљењима Зеленског и Беле куће.

ФРАНЦУСКИ НОВИНАР ОТКРИВА: Кијев Сорошевом сину поклонио земљу за...

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА