Најновије

Откривање скривене везе: Да ли је канцер ментална болест? (ВИДЕО)

У научним књигама за најраспрострањеније болести, као што су дијабетес, срћане болести, висок крвни притисак, када прочитате узрок – пише, непознат, рекла је докторка Бојана Мандић, стручњак за исхрану, фитотерапију чија истраживања превазилазе оквире стандарда Медицинског факултета.

Бојана Мандић (Фото: Јутјуб)

Не знамо зашто се развијају те болести, много тога се нагађа, али узрок званично не знамо, те се поставља питање – како лечимо нешто, ако не знамо како настаје, рекла је докторка констатујући да је много тога у савременој медицини контрадикторно и вређа здрав разум.

Др Мандић је такође изнела став о томе како се класична медицина полако урушава јер не даје одговоре на многа питања и због тога се многи лекари опредељују за алтернативне методе које подразумевају лечење биљем.
О дуплираном броју можданих и срчаних удара у Србији, докторка је скренула пажњу да постоји много људи који не знају да имају повишен крвни притисак, а који је главни окидач за наведен исход.

Проблем је и што је наша нација све старија и старија, што иде у прилог овим статистикама, али начин живота је кључни фактор за развијање овакивх обољења, констатовала је докторка уз препоруку да би требало једном годишње обавити рутински преглед.

Како је према званичним статистикама у 2022. години регисторовано 42.000 оболелих од малигнитета, докторка наводи чувеног др Габора Матеа који се бави психом људи.

Он је седам година радећи на палијативној нези, установио један понављајући образац понашања људи који су оболели од тумора и карцинома, изучавајући њихов тип личности. Дошао је до закључка да су то махом људи који немају своје „ја“ и који себе стављају на последње место, објаснила је докторка Бојана потврдивши ову тезу да је карцином „болест душе“ и на основу неких личних искустава.

О лечењу дијабетеса код деце и одраслих, као и о оперзу при примени биљне терапије, погледајте детаљније у видеу у којем др Мандић на аутентичан начин приказује протоколе, али и одговара на питање због чега нам лекари не нуде алтернативне методе лечења.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА