Најновије

Бошко Обрадовић: „Луцифер“ Жељка Митровића вређа верска осећања грађана Србије и треба га забранити

Најновији мјузикл "Луцифер" у режији Жељка Митровића, власника ТВ "Пинк", изазвао је контроверзе у Србији, тим поводом се огласио и Бошко Обрадовић.

Извргавање руглу и где се вређају верска осећања хришћана, што се сматра кршењем Устава Србије у погледу забране подстицања верске нетрпељивости само је једна од ставки, тврди Бошко Обрадовић.

Најновији „мјузикл“ у режији власника СНС ТВ „Пинк“ Жељка Митровића, под називом „Луцифер“, представља још један корак у извргавању руглу и вређању верских осећања хришћана у Србији, како православних тако и римокатолика. Тиме се крши и Устав Србије који у члану 49. јасно каже: „Забрањено је и кажњиво свако изазивање и подстицање расне, националне, верске или друге неравноправности, мржње и нетрпељивости“, додао је Обрадовић.

Бошко Обрадовић тврди да би Жељко Митровић и владајући режим требали бити законски санкционисани због "ТВ Пинк" и мјузикла "Луцифер", који се оптужују за вређање верских осећања.
 
“У Србији се мора коначно привести закону Жељко Митровић и владајући режим чија културна политика има оличење у скаредном ТВ ПИНК и његовом „Луциферу“. Зар је овом Вучићевом тајкуну све дозвољено, па и вређање националних и верских осећања? У овом конкретном примеру, нешто што највећи медијски тровач у Србији покушава да представи као уметност, са тим нема никакве везе јер се бави ругањем Богу и исмевањем како Исуса Христа, тако и свештенства и монаштва”, рекао је Обрадовић.

 

Бошко Обрадовић апелује на државне институције да спрече представу "Луцифер" и друге садржаје које пласира власник СНС ТВ "Пинк", који сматра да промовишу насиље и вређају верска осећања, и обећава да ће, ако постане власт, забранити такве медијске садржаје.

ГОРИ ФРОНТ И ТО ПАКЛЕНО! Померање позиција и ватрених линија

“Апелујемо на надлежне државне институције да не дозволе ову скандалозну и антихришћанску представу и да коначно стану на пут свим садржајима које у јавност пласира власник СНС ТВ „Пинк“, а који промовишу насиље, неморал, блуд и вређање верских осећања. Уколико они то нису у стању, Српски покрет Двери и наше Национално окупљање гарантују да ће, као будућа власт, забранити такве видове медијских садржаја који промовишу и подстичу негативне друштвене вредности и најгоре људске особине”, додао је Обрадовић.

ЗНАЧАЈНО ПОВЕЋАНА АКТИВНОСТ ОРУЖАНИХ СНАГА РУСИЈЕ! Померања војске…

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА