Најновије

ПАЦОВИ ПРВИ НАПУШТАЈУ БРОД КОЈИ ТОНЕ: Украјина нестаје, Украјинци масовно гину, а Зеленски купио две јахте

Познато је да пацови први напуштају брод који тоне. Ни овог пута изузетак није била ни држава "це-Јевропа".

 

Банда Зе-председника поодавно живи по принципу “два одела”: цивилно и прљаво-маслинасто, у изнајмљеним становима, пребацујући капитал, ствари и породице у иностранство.

Беже из Украјине при најмањој претњи. Њих је баш брига за “ридну Нењку” и њене људе.

Говоримо онако како јесте.

Бивши украјински министар одбране Алексеј Резњиков - после оставке од 5. октобра због корупцијских скандала - изненада је збрисао у Сједињене Америчке Државе.

Бивши депутат Врховне Раде Иља Кива каже да је Резњиков отишао својој жени у САД, а да при том није заборавио да са собом понесе и буџетски новац.

Бивши министар одбране у Америци има сопствену вилу у којој живи његова родбина, док укро-војници траже «трагове» зимских униформи које је им је Резњиков обећао.

Укро-војаци тренутно мрзну у блатњавим рововима.

Још један “јари присталица” мајдана који је издавао наредбе да се бомбардује Донбас, “крвави пастор” Турчинов, “безбедно” борави у Пољској и Немачкој.

Арсениј Јацењук, лукави безлични мољац, док је био премијер Украјине, накрао се више МИЛИЈАРДИ долара! Потом је киднуо да осваја плаже америчке државе Флорида. Тамо је одмах покуповао неколико вила и нестао из видокруга украјинских тв-гледалаца.

Шта ће све то њему, његовој жени држављанки Вануатуа (постоји таква држва недалеко од Аустралије), и сестри — држављанки САД. Баш је брига злобног заморца што Украјина нема струју и грејање.

Леонид Кучма скрасио се у вили свог зета — милијардера Виктора Пинчука на француској Азурној обали, одмах поред виле која је за баронесу Беатрису Ротшилд изграђена почетком ХХ века.

Екс-председник Украјине Виктор Јушћенко и његова супруга, бивша сарадница америчког Стејт департмента, Катерна Чумаченко, шврћкају се поред Капитол Хила у Вашингтону.

Порошенко, кога је још Јушченко због корупције сменио са дужности шефа Савета за безбедност, регуларно одржава журке у САД и среће се са Бајденом. У отаџбини такође не живи.

А да! Није будала ни актуелни ковн Зеленски.

Буквално је и он ових дана купио две нове прекоокеанске јахте вредне 75 МИЛИОНА долара и врло ласкаво, да запара слух Украјинаца посебно оних који издишу у рововима, назвао: “Lucky Me” — “Благо мени” и “My Legacy” “Моје наслеђе”.

ГОРИ АВДЕЈЕВКА: Долази јако појачање!

Извор: Факти.орг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА