Најновије

РУСКЕ ОРУЖАНЕ СНАГЕ СПРЕМАЈУ МАСОВНИ НАПАД: Војска се групише, иду на велики ударац

Према најновијим извештајима, Оружане снаге Руске Федерације настављају са нападима и ударима у скоро свим правцима. Активне борбе се одвијају у Степовом, са напредовањем руских снага и у северним и југозападним правцима.

У извештајима се наводи да су јужно од Степовог, руске војске оствариле додатне успехе, продвинувши се за 200 метара према западу. Ово је потврђено и од стране непријатељских извора.

На југу од Авдејевског терикона, руска армија врши притисак и постиже делимичне успехе. У региону Авдејевске Коксохиме, тешке борбе се настављају, са нападима руских снага и на северу од АХКЗ. Украјинске оружане снаге све теже одржавају своје позиције у овој области.

ЗЕЛЕНСКИ ДОБИО ЛОШЕ ВЕСТИ: Украјина ће изгубити све

Руске снаге су такође напредовале у Первомајском, док су у Невељском обновили активне јуришне операције. У региону Северног, борбе су тренутно у позициониј фази.

Осим тога, руске војске нападају у правцима Новокалинова и Очеретина. Сматра се да оружане снаге Руске Федерације завршавају прегруписавање и ускоро ће обновити масовне јуришне нападе.

Генералштаб Оружаних снага Украјине је изјавио да је руска армија 18 пута напала украјинске снаге на Авдејевском правцу у областима источније од Новобахмутовке, Степовог, Авдејевке и Северног.

АМЕРИЧКИ ИНСТИТУТ ЈАВЉА! Руси извели серију ракетних напада са...

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА