Најновије

Издајник Александар Вучић је у свом делиријуму ухапсио моје пријатеље и патриоте

Никакво кривично дело нити насиље нису они починили. Констатовање јавне чињенице да је Вучић издајник и да прихватањем француско немачког плана прави независно Косово није кривично дело као ни предаја наших уставних захтева на писарници председништва.

Пише: проф. др Дејан Мировић

Издајник Александар Вучић је у свом делиријуму ухапсио моје пријатеље и патриоте Дејана Петра Златановића и Дамњана Кнежевића. Никакво кривично дело нити насиље нису они починили.

Констатовање јавне чињенице да је Вучић издајник и да прихватањем француско немачког плана прави независно Косово није кривично дело као ни предаја наших уставних захтева на писарници председништва.

Што се тиче једног у још низу лажних атентата на Вучића, то је неозбиљно и коментарисати за сваког разумног .У том контексту, позивам издајника Александра Вучића и његову полицијско правосудну камарилу да пусте невине људе Златановића и Кнежевића и да мене ухапсе и оптуже јер сам ја формално-правно организатор народног протеста. Са задовољством ћу им објаснити какви су издајници.

ХОРОР У МАРИИНКИ: Артиљерија разваљује Украјинце, Руси проналазе подруме пуне лешева (ВИДЕО)

Извор: Србин инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА