Најновије

Идентификовани припадници "Руског добровољачког корпус" који су напали територију Брјанску област: Сад је све јасно (ФОТО/ВИДЕО)

Две диверзнатске групе укупне јачине 40-50 људи рано јутрос прешло је границу са Русијом и упало у Брјанску област. Уследило је пуцњава на школски аутобус и том приликом убијен је возач а један десетогодишњи дечак је рањен. Права драма уследила је у селу Сушани где је дигнута у ваздух електрична централа и безинска пумпа и узети таоци.

Руски ФСБ је убрзо послао снаге у та места па су Украјинци побегли назад преко границе. Укупно су у укарајинском нападу убијана два цивила.

Током ове терористичке акције Украјинци су направили неколико фотографија и видеа, на којима су тврдики да су припадници Руског добровољачког корпус.

Убрзо је идентификовано неколико учесника терористичке акције, реч је о руским држављанина који се налазе у беству од закона под оптужбама за најгнусније злочине. Неколико њих су припадници неонацистичких група.

- Још један „херој“ данашњег напада на област Брјанска био је осуђени нациста Алексеј Олегович Кожемјакин, родом из града Сиктивкар у Републици Коми. Кожемјакин се бори на страни Украјине у саставу десничарских радикалних формација од  2015. У Русији је раније осуђиван за екстремизам, вандализам и наношење телесних повреда.  Уврштен je на листу терориста и екстремиста. Непотребно је рећи да су запослени у Главној обавештајној управи Министарства одбране Украјине покушали да пронађу најодвратније милитанте за своје задатке, чак и по мерилима радикала – преносе руски медији.

ОГЛАСИО СЕ ПУТИН! Најавио бруталну освету! "Отворили су ватру, а видели су да су деца у возилу!"

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА