Најновије

Могуће је бити млади и успешан у Србији! Oтворене пријаве за Форум ладих лидера

Студентски парламент Високе школе за пословну економију и предузетништво ће и ове године, по четврти пут, организовати “Форум младих лидера” и то 25. марта 2023. године у згради Школе, Ул. Војводе Влаховића 35б.

Форум ће окупити велики број младих људи, првенствено студената друштвено-хуманистичких наука и ученика  завршних година средњих школа, са циљем да се код њих повећа предузетнички дух. Млади и успешни лидери из различитих области ће са учесницима Форума поделити своја искуства, са крајњим циљем да се учесници, након стицања формалног обазовања, и сами покрену на успех. Учесници Форума ће имати прилике да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која заокупљују њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка.

Генерални поктровитељ овог пројекта је Висока школа за пословну економију и предузетништво, а поред многобројних партнера, пројекат су подржала чак три министарства. 

Котизације за учешће се неће наплаћивати, али је неопходно пријавити се. 

Пријаве су доступне на линку ОВДЕ.

“Свим учесницима ће бити обезбеђено послужење, пакет добродошлице и сертификат о учешћу на Форуму. За сам крај Форума планирана је и наградна игра у којој ће најсрећнији учесници добити више од 40 вредних награда које су обезбедили наши спонзори”, наводе организатори.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА