Најновије

АМЕРИКАНЦИ ЋЕ ГАДНО ПЛАТИТИ! Албанци ће сами напустити Косово; Ако Руси изгубе, то је крај

Руси не смеју да изгубе рат, јер ако га изгубе, готови су. То је онда крај Русије, крај руског рода, крај православља, крај хришћанста на том простору, изјавио је пуковник Светозар Радишић, доктор војних наузка и стручњак за неоружане облике агресије.  

Он је подсетио да западне земље и њихове вође „отворено говоре да оно што је ресурс Русије не припада Русији“. 

- Да злато руско није руско, да нафта није руска, да гас није руски, и они су све то записали у својим концептима. Њихов циљ је да опљачкају и тај простор, да опљачкају Исток. Они су опљачкали све које су могли, и Јужну Америку и Африку и Европу – казао је Радишић. 
Како је навео, дошли смо у 21. век, а да 22. век нико и не спомиње “зато што је могуће самоуништење људског рода у овом веку“. 

- Тако ако наставимо, доћи ће до нуклеарног рата, и ова планета ће доживети ново ледено доба и нове потопе – упозорио је он. 
Радишић је навео да је рат у Украјини „морао да се догоди на основу Шваб-Волфовог закона, зато што постоје космички историјски циклуси“. 

- Он је морао да буде баш сада. И ако пратите то онда ћете тачно знати крај рата. Тодор Вулић је то написао, када ће бити крај рата, и написао је да ће се мењати границе, да ће бити нова Јалта, да ћемо мењати устав и све то – најавио је Радишић. 

Он је рекао и које године ће се то десити, и то врло ускоро, као и то да нам се држава неће ни звати Србија. 

Говорећи о Хашком трибуналу, рекао је да је суђење у Хагу нашим људим „космички злочин“. 

- То није планетарни, него космички злочин. Ми да дамо своје генерале и своје вође непријатељу, то нико никад није урадио. И то има у законоправилу Светог Саве шта се дешава са онима који то ураде. Они још увек живе, али да ли су свесни тога да су направили највећи злочин? – упитао је пуковник Радишић.

Он је приметио да на скупу поводом обележавања годишњице напада НАТО на СРЈ, војска није ни поменута. 

- Ови што су се скупили у Сомбору за 24. март, нису споменули војску. Јел могуће за 24. март, први дан агресије да не поздраве војску? Ни полицију ни војску нису спомињали. Да ли је могуће да чак ни ови генерали нису подобни да буду тамо у првим редовима? – упитао је он.
Радишић сматра да те 1999. годије агресори нису победили. 

- Они нису победили. Они су победили нас, али нису победили. Зато што је то највећа планетарна љага, да се скупе толико њих и да нападну такав народ, који ниједан грех није направио према њима. Никога нисмо напали – указао је саговорник канала Прави одговор. 
Такође је рекао да ће Американци према космичким законима платити за оно што чине по свету. Он је рекао и да ће Албанци сами својевољно напустити Косово и Метохију, а исто ће учинити и НАТО снаге, односно КФОР. 

Детаљније о свему послушајте у самој емисији на каналу Прави одговор. 

Директна претња НАТО-у из Кремља: Сви „мировњаци“ који се појаве на линији фронта без сагласности Русије бити уништени

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА