Најновије

СЛОБОДАН СТОЈИЧЕВИЋ: Kреће језиви хибридни рат против хришћанства и православља (ВИДЕО)

Слободан Стојичевић је предочио шта ће се дешавати у Украјини по освајању Бахмута и Авдејевке од стране војске Руске Федерације.

Слободан Стојичевић (Фото: ХелмКаст)

"Циљ је да се Пољска увуче у рат и потпуно измори и смрви у продуженом сукобу, на исти начин како је то урађено са Украјином која практично више не постоји", рекап је гост Јутјуб канала X33.

Стојичевић се потом осврнуо  на недавне заиста дијаболичне семинаре Америчких теолога на које су се "сјатили" и теолози СПЦ који су са одушевљењем прихватали неке нове Хришћанске норме које никакве везе немају ни са Хришћанством ни са православљем. 

"Ми у овом тренутку имамо велики приблем инутар наше сопствене Цркве и њене пастве. Либерална идеологија финансирана од стране Америчке дубоке државе на све начине настоји да се инфилтрира у срце наше вере. Она настоји да је релативизује, учини је рекреативном и доведе нас до губитка основног моралног компаса", рекао је он.

Стојичевић је објаснио природу и методе хибридног рата усмерене на хришћане свих деноминација и јасну намеру дубоке државе да се хришћани стигматизују и учине апсолутно неприхватљивим члановима друштва.

Ово и још много више погледајте у најновијем интервјуу Слободана Стојичевића на јутјуб каналу "X33".

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА