Најновије

"Улога Зеленског у политичком трилеру се завршава"

Украјина је данас непостојећа држава, рекао је Виктор Орбан. Економије као такве нема, индустрија је уништена, производња парализована. Милиони људи напустили су Украјину, наводи се у анализи руског портала fondsk.ru.

Фото: Јутјуб

Како се наводи у тексту, Зеленски упорно тражи све више средстава са Запада да би одржао свој режим. У својим немирним сновима види Крим „освојен” од Руса.

Европа је у превирању. Приметно су се стишали гласови политичара који подржавају Украјину. Европска унија расправља о томе колико да се фокусира на САД, а колико да се преоријентише на Кину.

Зеленски је, у међувремену, спреман да све више војника баца у ложиште рата, упркос скептицизму војних стручњака. Међутим, када Оружане снаге Украјине буду поражене, губитник ће бити не само кијевски авантуриста, већ и сви који су га подржавали – Бајден, Макрон, Шолц, Дуда и њима слични, а кловн из Кривог Рога нема избора- или рат до последњег Украјинца, или…

Бивши саветник Пентагона Даглас Мекгрегор сматра, да план елиминације Зеленског сазрева у дубинама Оружаних снага Украјине.

Можемо се присетити много случајева, када је војна хунта дошла на власт уместо свргнутог шефа државе. Верује се, да је генерал Валериј Залужни већ дуго циљао на улогу вође хунте. Он је већ постао политичка личност. На Западу је добио надимак украјински Пиноче. 2022-ге часопис „Тиме“ уврстио је Залужног на листу 100 најутицајнијих људи године.

Зеленски је, схвативши да се његова улога у политичком трилеру ближи крају, изгубио самопоуздање. Његова нервоза је видна. Недавно је британски ТВ водитељ, Бер Грилс, рекао, да је током разговора са председником Украјине желео да га почасти чоколадицом, али су телохранитељи оштро реаговали на овај гест- сумњали су да Грилс намерава да „отрује Зеленског у име Русије“.

Зеленском се може десити свашта. Недавно је бивши израелски премијер Нафтали Бенет открио следећу ситуацију. Он је у интервјуу за „Канал 12“ рекао, да се на почетку војног сукоба састао у Москви са руским председником, који је обећао да неће дирати Зеленског.

На путу од Кремља до аеродрома, Бенет је позвао Зеленског, који се крио у бункеру, и пренео Путинове речи. Зеленски је упитао: „Јесте ли сигурни? Израелски премијер је потврдио, и рекао да је добио гаранције. Два сата касније, Зеленски је напустио бункер и снимио себе током пуцњаве, изјављивајући да се не плаши Руса и да су оптужбе на његов рачун неистините!

Међутим, Зеленски би требало да се плаши сасвим других људи. То су Американци који имају огромно искуство у убијању оних, који су им у неком тренутку престали да буду потребни…

Тако је завршено, на пример, са диктатором Јужног Вијетнама, Нго Динх Диемом. Американци су знали да ће његови сарадници да га убију, али се нису мешали у ово… Жена Нго Динх Диема је касније отворено оптужила Сједињене Државе за смрт свог мужа, рекавши да „ниједан државни удар не може да се деси без америчког подстицања и подршке“.

Ове речи се још једном могу потврдити у Украјини.

ПОЉСКА И УКРАЈИНА ПОСТАЈУ ЈЕДНА ДРЖАВА: Први корак је учињен

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА