Најновије

Дмитриј Медведев: Украјина ће нестати јер ником није потребна

Заменик председника Савета за безбедност Русије Дмитриј Медведев сматра да ће Украјина нестати, јер ником није потребна.

Медведев је на друштвеној мрежи ВКонтакте написао да Украјина није потребна Европи, ни САД, Африци, Латинској Америци, Азији, ни Русији.

Према мишљењу Медведева, Европи Украјина није потребна јер је подршка Украјини по налогу САД већ донела Европљанима прави финансијски и политички пакао - избеглице, инфлацију, поскупљење енергената, што је већ довело до експлозије незадовољства и у западној, и у источној Европи.

Медведев сматра да Украјина није потребна ни САД и додаје да обични Американци уопште не разумеју шта је Украјина и где се налази. Он поставља питање зашто се естаблишмент у САД не бави инфлацијом и проблемима у својој земљи, већ Украјином и сматра да ће грађани САД пре или касније поставити то питање.

Медведев сматра да Украјина није потребна ни Африци и Латинској Америци и додаје да би стотине милијарди које САД троше на Украјину биле довољне за многе програме усмерене на друштвени развој латиноамеричких и афричких држава.

Руски званичник такође тврди да ни Азији не треба Украјина, јер, према његовом мишљењу, азијске земље на примеру Русије виде како се развијају "обојене" технологије, да би биле елиминисане највеће конкурентске силе.

"Они разумеју какав им је сценарио припремио колективни Запад на челу са Америком у случају непослушности", написао је Медведев.

Он наводи да ни Русији не треба Украјина и тврди да су "делови Русије под називом Украјина у границама из 1991. само неспоразум настао распадом СССР-а". Према мишљењу Медведева, Москви је потребна "Велика Русија".

"Коначно, Украјина, на челу са нацистичком врхушком, није потребна ни самим њеним грађанима", тврди Медведев и додаје да је зато у Украјини остало 20 милиона од 45 милиона становника. Према оцени Медведева, Украјинци су принуђени да живе у сталној анксиозности и страху и да траже бољи живот у другим земљама и континентима.

Украјинци имају велике губитке: Руска артиљерија и анајперисти раде дуж фронта

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА