Најновије

Ковачевић пита премијерку Брнабић док посланици власти негодују: Је л’ истина да ниједан министар није отишао ни на једну од 17 сахрана

Посланик Народне странке Синиша Ковачевић питао је премијерку Србије Ану Брнабић да ли је тачно да ни на једној од 17 сахрана није присуствовао ниједан од многобројних министара.

Посланик Народне странке Синиша Ковачевић питао је премијерку Србије Ану Брнабић да ли је тачно да ни на једној од 17 сахрана није присуствовао ниједан од многобројних министара.

– Где се изгубио пијетет, саучешће. Где се изгубила потреба да се подели бол и туга са људима који су до те мере и тако силно унесрећени. Не могу да верујем да је тог дана постојало било шта важније у држави од тога у непосредној близини Београда. Ако се имало толико пијетета да се пређе 4.000 километара до Лондона и назад да се упише у књигу жалости поводом смрти једне старе госпође и да се у дубокој црнини оде на сахрану, не видим разлог да се не оде на неку од тих сахрана у Београду. Убеђен сам да је то била света дужност тих људи који чине темељ или кров ове земље – навео је Ковачевић.

Он је затим упитао министра унутрашњих послова Братислава Гашића, под условом, како је навео, да је то тачно, шта га је спречило да оде на сахрану полицајца и његове млађе сестре.

– Тог дана су из куће породице Панић изнета два бела сандука. Ако господин Гашић мисли да својим присуством не би био нека утеха тој породици онда је он на погрешном месту. Не стидим се овога што питам – навео је Ковачевић уз повике посланика власти да се стиди.

Како је додао, ако није то тачно ово што је питао јавно ће се извинити свим министрима који су тог дана били на местима где су требали да буду.

– Катастрофа шта раде – чуле су се тада речи председника Скупштине Владимира Орлића изговорене у микрофон.

Подсетимо, данас се наставља рад парламента а на дневном реду је расправа о безбедносној ситуацији у земљи након два масовна убиства у Србији.

Руска војска: Уништено 70 украјинских диверзаната који су упали на територију Белгородске области

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА