Најновије

Милош Вучевић изабран за председника Српске напредне странке

За председника странке СНС и за свог наследника Александар Вучић је предложио Милоша Вучевића.

Милош Вучевић изабран за председника Српске напредне странке.

Нови председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас, након ванредне седнице Скупштине СНС на којој је изабран на ту функцију са које се повукао Александар Вучић, да се политика СНС неће мењати и да ће и даље бити мотор развоја Србије.

Захвалио је досадашњем председнику СНС на свему, како је рекао, на 11 година сјајног вођења странке и борбе пре свега за Србију и СНС као мотора развоја Србије.

- Код нас ово није никакав дисконтинуитет, већ је јединствена прича, отварамо новог поглавље у нашој књизи. Наша политика се неће мењати, остајемо странка мотор развоја наше отаџбине, али и странка коај негује и чува традиционалне вредности српског народа, свих грађана Србије, коај ће се политички залагати за очување КиМ у саставу Србије, која ће водити рачуна о интересима српске заједнице где год да живе, пре свега на простору бивше Југославије, и странка која ће бити најупозданији партнер предсендику Републике Вучићу - рекао је Вучевић.

Додао је да је СНС подржала предлог Вучића да СНС узме учешће у формирању Покрета за народ и државу односно Народног покрета. "Много конкретније ћете моћи већ крајем јуна да видите по том питању", додао је Вучевић.

Новоизабрани председник Српске напредне странке Милош Вучевић најавио је данас у Крагујевцу, након ванредне седнице скупштине странке, да ће 24. јуна бити конституисани страначки органи, а да се након тога прикључују великом народном покрету.

Окршаји дуж фронта, руска војска уништава украјинска складишта муниције, Кијев претрпео тешке губитке

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА