Најновије

Патријарх Порфирије: У муклом болу слушам вести о катастрофи, каква се у нашем народу и нашој отаџбини никада није догодила

Патријарх Порфирије изразио је саучешће породицама деце и радника обезбеђења који су убијени у јутрошњој пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар", у Београду.

Патријарх Порфирије (Фото: СПЦ)

"У муклом болу слушам вести о катастрофи, каква се у нашем народу и нашој отаџбини никада није догодила, а данас се десила у једној београдској основној школи. Молим се спаситељу Христу за пострадалу децу и радника школе. Молим се спаситељу за њихове родитеље, браћу, сестре, родбину и изражавам им најдубље саучешће", написао је патријарх Порфирије на Инстаграму. 

Он је додао да су сва брига и пажња данас са страдалима и онима који су у београдским болницама. 

"Молитве и љубав васкрслог Господа и сва наша људска брига и пажња данас су са вама, драга децо наша и наставнице који сте данас у београдским болницама. Молим све да васкрслом Господу упутимо молитву за мир и међусобну љубав. И молим да свако учини све што до њега стоји за престанак и осуду било каквог насиља, а поготово за промоцију насиља у јавности", истакао је патријарх. 

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА