Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Косово - највећи концентрациони логор у Европи (2)

Пише: Емил Влајки

Наново упозоравам српску и свјетску јавност:
-Да је сјевер Косова постао концентрациони логор сличан Варшавском гету у којем су нацисти сатјерали Јевреје у Другом свјетском рату;
-Да се НАТО и паравојне албанске снаге свакодневно иживљавају над Србима;
-Да НАТО апсолутно подржава албанске начелнике у опћинама са изразитом српском већином. Погледајте:

- Амерички државни секретар Ентони Блинкен саопштио је да је одлука владе у Приштини, да присилно приступи општинским зградама на северу покрајине, снажно и непотребно ескалирала тензије. 

31.05.2023 | 07:25
"Премијер Курти и његова влада треба да обезбеде да изабрани градоначелници обављају своје прелазне дужности са алтернативних локација изван општинских зграда и да повуку полицијске снаге из околине", навео је Блинкен у саопштењу Стејт департмента.
(Е. В. – тешки цинизам: обављајте своје прелазне дужности са  алтернативних локација);

-Да окупационим трупама НАТО-а не пада на памет формирање Заједнице српских опћина, осим у облику неке удруге подложне Албанцима:
-Да постаје јасно да Запад хоће да отвори други фронт на Балкану, као и да увуче Русију у конфликт, како би олакшао своју тешку војну ситуацију у Украјини;
-Да постоји висок ступањ вјеројатности да ће ова ситуација резултирати отпором Срба и њиховим крвопролићем, а онда и њиховим изгоном.
-Да српским властима преостају само двије могућности: Или војно интервенирати, или се повиновати НАТО захтјевима што би, у релативно кратком року и након српског отпора, резултирало потпуним етничким чишћењем Косова.

П.С.
Било би добро да они који су организирали спонтане шетње Београђана због насиља у Београду и Младеновцу, да позову народ да шеће и против насиља на Косову вршеног од стране окупационих и албанских снага над тамошњим Србима.

Више текстова Емила Влајкија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА