Најновије

СУРОВИКИН ДОБИО НОВУ ДУЖНОСТ: Спас за Вагнерову групу и операцију у Бахмуту

Оснивач Вагнерове групе Јевгениј Пригожин управо је саопштио да му је обећано да ће се обезбедити недостајуће оружје и муниција његовој јединици, а генерал-мајор Сергеј Суровикин је одређен за команданта за интеракцију са Министарством одбране.

Сергеј Суровикин (Фото: РИА Новости)

„Данас смо први пут за све ово време добили борбену наредбу у којој је, ако уклонимо тајне податке, суштина следећа: обећавају да ће нам дати муницију и оружје онолико колико нам је потребно да наставимо даље акције. Куну се да ће све бити на боку сређено, што је неопходно да нас непријатељ не пресече.

Речено нам је да у Артјомовску можемо да делујемо како нам одговара, а дају нам Суровикина као човека који ће доносити све одлуке

У оквиру акција ПВК Вагнер, интеракције са Министарством одбране, а ово је једина особа са звездом војног генерала која уме да се бори, међу онима са овом звездом је и армијски генерал.

И још један важан детаљ, јуче сам у нашим затвореним ћаскањима посебно поставио питање свим млађим командантима, који су одмах скренули пажњу борцима, ако неко жели може да иде у друге војне формације.

Сви су недвосмислено одговорили не, и то псовкама, у природно карактеристичној форми за ПВК Вагнер“, наводи се у саопштењу.

Више о стању у Бахмуту прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА