Најновије

КНЕЖЕВИЋ: Не смеју се понављати грешке након 30. августа, наша коалиција неуништива

Носилац листе "За будућност Црне Горе" Милан Kнежевић казао је да очекује да ће овај савез имати 15 посланика у наредном сазиву Скупштине. Kазао је да је овакав резултат мало ко очекивао, али су ови избори показали да је ова коалиција неуништива.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

"Стабилне, демократске и европске Владе нема без коалиције "За будућност Црне Горе", казао је Kнежевић и рекао да је овај савез спреман за договор са парламентарном већином од 30. августа. 

Осврнуо се на  истраживања јавног мњења пре избора, а који су предвиђали лош резултат овој коалицији, и поручио да је коалиција "За будућност Црне Горе" неуништива.

"Отворени смо за сваку врсту договора са парламентрарном већином, али не сме се влада правити на начин да је праве они који нису наступили на изборима", казао је Kнежевић и поручио да се не смеју понављати грешке од 30. августа. 

"Желим да се захвалим свим нашим гласачима јер су претрпели спинове и медијску хајску да нећемо прећи цензус и слично", казао је Kнежевић, и подсетио на хапшење Мила Божовића што је, како оцењује било директно мешање у изборни процес. 

Он је изјавио да је чланство у ЕУ веома важно за ЗБЦГ и да не види шта је проблем да буду део нове владе. 

Више о будућој Влади ЦГ прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТЦГ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА