Најновије

ЛЕГЕНДАРНИ РУСКИ ФУДБАЛЕР СТИЖЕ У СРБИЈУ: Предводиће српског суперлигаша

Легендарни руски репрезентативац, Александр Kержаков, предводиће суботички Спартак у наредној сезони. Вест о преговорима руског тренера са представницима српског клуба, иницијално објављена од руског Спорт експреса, потврђена је и Спорт клубу.

Фудбал (Фото: Pixabay)

Према истим изворима, посао је већ договорен и средином недеље биће озваничен долазак бившег капитена Зенита и репрезентације Русије у Спартак Ждрепчеву крв.

Разговори на релацији Суботица – Дубаи, где живи Александр Kержаков, трајали су последњих дана. Интезивирани после растанка са Миланом Милановићем, током викенда, скоро да су и приведени крају. Обе стране, заинтересоване за сарадњу, дефинисале су и основе уговора, ороченог до наредног лета, са могућношћу продужетка до 2025.

Најављено је и значајно јачање стручног штаба. Према очекивањима, заједно са Kержаковом, пут Србије кренуће барем још двојица тренера из Русије.

Легендарни фудбалер, последњих година, активан је као тренер. После стажирања у руском савезу, где је водио млађе репрезентативне селекције, седео је на клупама друголигаша Тома и Нижњег. Пролетос је водио кипарску Kармиотису, клуб са значајним утицајем руског капитала.

Промоција на суботичком стадиону очекује се почетком наредне недеље. До тада, биће озваничен долазак легендарног Александра Kержакова у Спартак Ждрепчеву крв.

Чувени нападач, после Зенита у којем је оставио најдубљи траг, играо је за Севиљу, московски Динамо и Цирих. Дрес репрезентације Русије облачио је 91 пут и постигао 30 голова.

Занмљиво, Спартак је пре шест година, такође, имао Руса на клупи. „Голубове“ је предводио Андреј Чернишов, у мандату прожетом успесима. Руски стручњак, у прошлој сезони, седео је на клупи новобеоградског Радничког.

Рус Kержаков биће други странац на клупама суперлигаша у наредној сезони. Црвена звезда је раније озваничила долазак Израелца Барака Бахара.

Извор: Спорт клуб

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА