Најновије

ДВА АВИОНА ПОЛЕТЕЛА! Један иде ка Москви у њему Пригожин?

Пригожин иде у Москву?

Приватни авион за који се верује да га користи шеф паравојне формације Вагнер Јевгениј Пригожин полетео је са војног аеродрома у Белорусији и упутио се ка Москви.

Како је саопштила белоруска организација Гајун, пословни авион је полетео у 22.40 по локалном времену и упутио се ка Русији.

„Пригожинов авион се задржао на аеродрому Мачулишчи 14 сати и 59 минута. Током летења изнад Московске области, авион је искључио транспондере“, објашњава се даље.

Поред Пригожиновог, са аеродрома је полетео још један пословни авион под бројем РА-02878, који је у Мачулишку стигао из Санкт Петербурга. Овај авион је по полетању са белоруског аеродрома кренуо ка овом руском граду.

Иначе, раније је саопштено да је авион са Пригожином напустио територију Русије и упутио се ка главном граду Белорусије.

АМЕРИКАНЦИ ЈАВЉАЈУ: Суровикин је стао иза Вагнера и подржао...

После Вагнерове побуне прошлог викенда, Кремљ и ова паравојна формација су наводно постигли договор који је подразумевао да Јевгениј Пригожин напусти територију Русије и пређе у Белорусију.

Поједини медији су већ раније објавили да је Пригожин виђен у Минску, тачније у хотелу на периферији града. Оно што је многе занимало јесте да ли је у авиону који је синоћ полетео из Минска био и сам Пригожин, који је, бар према најавама Кремља, за сада „непожељан” на руској територији.

Иначе, иста страница која је пратила лет Пригожиновог авиона објавила је да је Лукашенко наводно већ одржао састанак са Пригожином на територији Белорусије.

ЖЕСТОКЕ БОРБЕ ОКО АНТОНОВСКОГ МОСТА: Руско ваздухопловство слабо активно

„Лукашенко је провео пет сати у близини Заславског језера, а 39 минута касније два авиона, међу којима и Пригожинов, напустила су подручје аеродрома Мачулишчи“, наводи се у саопштењу.

Извор: Б92.нет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА