Најновије

СТИГЛИ НОВИ БОРЦИ: Огласио се Рамзан Кадиров и открио детаље

Нови контингент руских бораца стигао је у зону Северног Кавказа. Према информацијама које је пружио чеченски лидер Рамзан Кадиров, ови борци су полетели с аеродрома у Грозном, главном граду Републике Чеченије

Фото: Принтскрин

Ово није обичан контингент бораца, јер Кадиров наводи да међу њима нису само Чечени, већ да су међу њима и добровољци из других делова Русије. То значи да се група бораца састоји од људи који добровољно одлучују да пруже подршку и помоћ у стабилизацији ситуације у региону.

Како би се обезбедила стабилност и безбедност, сарадња међу различитим етничким групама и добровољцима из разних делова Русије може бити кључна.

Рамзан Кадиров је био кључна фигура у Чеченији и често је играо значајну улогу у регионалној политици. Његова подршка овом контингенту бораца указује на важност и озбиљност ситуације у регији, која захтева додатне ресурсе како би се решили постојећи проблеми и осигурала стабилност.

Међутим, важно је нагласити да су ове информације саопштене од стране Рамзана Кадирова, и даљњи детаљи о овом новом контингенту руских бораца можда ће бити објављени од стране надлежних власти или других извора.

Од Путиновог плана за „Вагнеровце“ дрхтаће Запад – Ахилова пета НАТО

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА