Најновије

НОВИ НАПАД НА КРИМСКИ МОСТ!

Око 15 сати по локалном времену Кијев је покушао нови напад на Кримски мост ракетом С-200, саопштило је Министарство одбране Русије.

Руски ПВО је спречио напад и ракета је оборена док је била у ваздуху.

Оборена ракета изнад Керчког мореуза
Аксенов је рекао да је још једна непријатељска ракета оборена од стране ПВО изнад Керчког мореуза

Саопштење Министарства одбране Русије

Кијев је покушао да нападне Кримски мост једном ракетом С-200 претворен у ударну верзију, оборен је, није било штете, саопштило је у суботу Министарство одбране Русије.

„12. августа, око 13 часова по московском времену, кијевски режим је покушао да изврши терористички удар на Кримски мост са противваздушном навођеном ракетом С-200, претвореном у ударну верзију. Украјинска ракета је благовремено откривена и пресрели су га руски системи противваздушне одбране у ваздуху“, саопштило је министарство.

Руска ПВО оборила две ракете
Руски системи противваздушне одбране оборили су две ракете у области Керчког мореуза, Кримски мост није оштећен, изјавио је лидер Крима Сергеј Аксјонов на Телеграму.

На друштвеним мрежама су се појавили снимци на којима се види дим који се диже изнад Кримског моста. Саобраћај је привремено обустављен, преноси руски новинар Владимир Соловјов на Телеграму.

Саветник Аксјонова Олег Крјучков је написао да је дим последица димне завесе коју су поставиле руске специјалне службе. Саобрај ће ускоро бити обновљен, додао је, преноси "РИА Новости".

РУСИ ЗАУЗЕЛИ ОГРОМНЕ ПОЛОЖАЈЕ! Пала четири велика упоришта украјинске армије

Извор: Ало.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА