Најновије

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА КРИМСКИ МОСТ: Гађали ракетом С-200! (ВИДЕО)

КРИМ - "12. августа, око 13 часова по московском времену, кијевски режим је покушао да изврши терористички удар на Кримски мост са противваздушном навођеном ракетом С-200, претвореном у ударну верзију. Украјинска ракета је благовремено откривена и пресрели су га руски системи противваздушне одбране у ваздуху“, саопштило је министарство одбране РФ.
Ракетни систем (Фото: Скриншот)

Ракетни систем (Фото: Скриншот)

Руски системи противваздушне одбране оборили су две ракете у области Керчког мореуза, Кримски мост није оштећен, изјавио је лидер Крима Сергеј Аксјонов на Телеграму.

На друштвеним мрежама су се појавили снимци на којима се види дим који се диже изнад Кримског моста. Саобраћај је привремено обустављен, преноси руски новинар Владимир Соловјов на Телеграму.

Саветник Аксјонова Олег Крјучков је написао да је дим последица димне завесе коју су поставиле руске специјалне службе. Саобрај ће ускоро бити обновљен, додао је, преносе "РИА Новости".

Моле се гости и становници републике Крим да остану мирни и верују само званичним изворима информација, написао је Аксјонов.

Погледајте снимке моста:

 

Прочитајте ОВДЕ како се Курти улизује Бриселу

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА